ETH trimiși dintr-un exchange in altul

DILIVIO2018DILIVIO2018 Member Posts: 3
Salutare,

Am trimis pe data de 12 februarie, in 3 tranzacții, un număr important de ETH din contul de bitstamp in contul de btc-alpha exchange. Pe Etherscan tranzacțiile s-au încheiat cu succes, insa ETH nu au intrat în cont-ul de pe btc-alpha exchange. Am luat legătura cu departamentul suport de la btc-alpha, iar după vreo 4 zile mi s-a spus că problema urmează să fie înaintată către departamentul tehnic. De vreo șase zile nicio veste, cu toate că am mai insistat. Le-am scris și celor de la bitstamp pentru a le cere un sfat - niciun răspuns.
Ce as putea face pentru a constrânge exchange-ul să facă suma disponibila din nou?
Ofer un comision de succes persoanei care mă ajută să reintru cat mai rapid in posesia banilor. Orice sfat este binevenit.

Mulțumesc!

Comments

 • ZubilicaZubilica Member Posts: 3
  edited February 2018
  verifici tx daca sunt procesate, daca apar , atunci .. tre sa insisti la distinatar sa-ti recunoasca tranzactiile. Foloseste Twiter,facebook si pe unde mai au ei conturi , si posteaza acolo. In general se rezolva mai repede daca esti insistent .
 • DILIVIO2018DILIVIO2018 Member Posts: 3
  Sunt procesate și încheiate cu succes. Mai insist. Mulțumesc mult! Din ce-mi dau seama fara să recunoască destinatarul tranzacția îmi va fi imposibil sa reintru in posesia banilor?
 • ZubilicaZubilica Member Posts: 3
  Foloseste Twiter,facebook si pe unde mai au ei conturi , si posteaza link cu tranzactia. E singura modalitate de a pune presiune pe ei.
 • DILIVIO2018DILIVIO2018 Member Posts: 3
  Poate va ajuta informația: cei de la btc-alpha sunt lipsiți de profesionalism in ceea ce privește suportul tehnic acordat clientului. Eu le-am scris de la început că este vorba despre un depozit, ei mi-au scris ieri că au procesat cu succes retragerea din cont și că nu este problema lor ce se întâmplă mai departe cu banii. WTF?! mai pe românește: nu-ți mai vezi banii. Le-am dat inca un mail cu printscreen-uri doveditoare și le-am explicat că pot interpreta că este rea intenție și că iau în calcul să mă adresez poliției pentru a-i acuza de frauda. Am primit răspuns RAPID și mi s-a spus că nu e nevoie să mă panichez sau să mă îngrijorez, problema va fi rezolvată și că pleacă din Smart Contracts. Până nu o văd rezolvată inca nu încetez să-mi fac griji. Dat fiind cum au tratat până acum problema îmi este greu să-i asociez cu seriozitatea.
Sign In or Register to comment.