WatchDog: GPU # hangs in OpenCL Call, Exit. (Why, Please Help)

acecoinsacecoins Member Posts: 8
Hello, I am using 1060 3 GB OC Edition from Asus to mine ETH.

I am getting this error (it's second time when my miner is stopped mining in last 24 hours).

Why is it happening?

Screenshot of Miner:



Screenshot of MSI After Burner:



I'm not overcloaking or undervolting.

Thanks.

Comments

  • PalladanPalladan Member Posts: 24
    What version of Claymore are you running? There's been quite a few fixes recently so may be worth trying the latest version. Install to a different folder though, and copy the start.bat file over so you can test without losing your old version, in case you need to revert.
  • acecoinsacecoins Member Posts: 8
    Palladan said:

    What version of Claymore are you running? There's been quite a few fixes recently so may be worth trying the latest version. Install to a different folder though, and copy the start.bat file over so you can test without losing your old version, in case you need to revert.

    I'm using the latest version that is 10.5 according to the official Bitcointalk forum thread of Claymore.

    What do you think it is causing from?

    I again had the Hang issue.


  • rvperiurvperiu Member Posts: 1
    To work around the issue you can put -r 1 in your batch file. Ensure you have a reboot.bat file in the same directory.

    I have not had any further issues with watchdog errors after putting this in.

    My reboot.bat file contains "shutdown -f -r -t 0"
Sign In or Register to comment.