Webview Ubuntu 14.04 does not work

segovrosegovro SpainMember Posts: 30 ✭✭
Webview Ubuntu 14.04 does not work in Mix
Does not work either in alethfive or alethzero
I builded just yesterday from webthree-umbrella wiki. I suppose I work with the latest version.
Chromium works and shows localhost:.../index.html pages
Any hint? Please!

Comments

  • segovrosegovro SpainMember Posts: 30 ✭✭
    At loading mix, following error appears in the terminal:
    qrc:/qml/WebPreview.qml:356: ReferenceError: LoadStatus is not defined
  • YannYann Member Posts: 40
    which version of Qt do you have? could you upgrade to 5.5?
  • segovrosegovro SpainMember Posts: 30 ✭✭
    Thanks Yann
    Qt Creator 3.5.0 (opensource)
    Based on Qt 5.5.0 (GCC 4.9.1 20140922 (Red Hat 4.9.1-10), 64 bit)
    Built on Aug 18 2015 13:15:32
  • segovrosegovro SpainMember Posts: 30 ✭✭
    I just upgraded to:
    Qt Creator 3.5.1 (opensource)
    Based on Qt 5.5.1 (GCC 4.9.1 20140922 (Red Hat 4.9.1-10), 64 bit)
    Built on Oct 15 2015 01:56:01
    From revision b4c52505ca
    Will see ...
  • segovrosegovro SpainMember Posts: 30 ✭✭
    Not any better after remaking webthree-umbrella.
    At launching mix, it says:
    file:///usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/qml/QtQuick/Controls/ScrollView.qml:232:9: QML Binding: Binding loop detected for property "value"
    In the qml file it has to do with " property: "contentWidth" "
    file:///usr/lib/x86_64-linux-gnu/qt5/qml/QtQuick/Controls/ScrollView.qml:225:9: QML Binding: Binding loop detected for property "value"
    It vas to do with " property: "contentHeight" "
    Then, it repeats three times:
    : QML QQuickLayoutAttached: Binding loop detected for property "preferredWidth"

  • segovrosegovro SpainMember Posts: 30 ✭✭
    Unknown file : QML QQuickLayoutAttached: Binding loop detected for property "preferredWidth"
  • YannYann Member Posts: 40
    is the webview of AZ is working after updating Qt?
    Do you have any logs which refers to QGraphicalScene in the console?
  • segovrosegovro SpainMember Posts: 30 ✭✭
    No, AZ Web does not work. The worst, Ethereum Wallet does not either.
    However Chromium itself is working.
    Is there a place where ethereum stores the "chromium" config?
  • segovrosegovro SpainMember Posts: 30 ✭✭
    The same error happens with at building all the WebView examples at Qt Creator. It has to be something at very high level in Qt setup
Sign In or Register to comment.