Avatar

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Badges

agent412 mod

About

Username
agent412
Joined
Visits
1,328
Last Active
Roles
Member, Moderator
Points
163
Posts
242
Skype name
Justinka412
Badges
7

Activity

  • Acidbeam888
    @agent412 Hi I'm new at this and need your help. I built my first rig yesterday using 6 graphics cards. When I turned it on, only 4 started working. After an hour the whole system shut down. I tried to re-boot but the mouse, monitor and keyboard weren't responsive. I unplugged the cards one by one and it worked when there's only 2 plugged in to the CPU. It was working but it shut down again after 1 hour. I re-boot and it started working but only for 30 mins. Have you had this experience before? Thank in advance!

    6 Gpu: EVGA 1070s
    PSU: corsair AX 1200
    Motherboard: MSI z170A
    Processor: Intel Celeron G 3900 LGA 1151

    Operating system Windows 10
    SSD: Drevo x1 240 GB

    Acidbeam888
    June 20
    • agent412
      agent412
      try reinstalling the gpu driver
  • AdrianGregory
    @agent412 Any idea where I can find a new Radeon RX 480 8GB for around Manufacturer price? ($239 I believe). It seems places have jacked the price up to $500.

    Otherwise the RX 580 I understand is less efficient however is available, but if no RX 480's left at this point is better to wait for Vega?
    May 21
    • agent412
      agent412
      have you checked amazon and newegg?
    • AdrianGregory
      AdrianGregory
      Yep checked those first. Newegg has it at $500 and amazon about the same or more from a 3rd party seller.
    • AdrianGregory
      AdrianGregory
      @agent412 I guess I'm not likely to find an RX 480 around the Manufacturer price.
      Are you considering getting a Vega and if so, would you be targeting the Frontier edition or another? Thanks